Boekingsmodule met pop-up via knop

Gewijzigd op Do, 22 Aug om 3:38 PM

Wil je een boekingsmodule als pop-up venster, wanneer je op een specifieke knop klikt?
Dat kan op deze manier:

1. Voeg als eerste een losse knop module toe

2. Voeg vervolgens hier onder of boven de boekingsmodule 2.0 toe
3. Je ziet nu als het goed is dit: een knop module + de code van de boekingsmodule

4. Je kunt in deze boekingsmodule specifieke boekingsopties toevoegen door 'selecteer boekingsopties' in te schakelen. Hier kun je naar wens aangeven welke categorieën, medewerkers, diensten, etc. je in de boekingsmodule wilt weergeven.
5. Vervolgens open de je module instellingen van de boekingsmodule:

6. Ga naar 'Boekingsformulier handmatig laden en vul hier 'boeking-popup' in.
7. Vul bij Trigger type 'Class' in.
8.Schakel 'Tonen in Popup' in.

9. Ga naar het tabje geavanceerd en vul hier een 'Class ID' naar wens in: als voorbeeld heb ik voor boeking-popup gekozen.

10. Nu gaan we naar de module instellingen van de knop:

11. Hier geven we allereerst de knop een naam (mocht je dit nog niet gedaan hebben). In mijn geval had ik deze 'boek' genoemd.

12. Vervolgens gaan we onder het tabje 'geavanceerd' naar CSS ID & Classes. Hier vullen we onder CSS Class ons net gekozen CSS Class 'boeking-popup' in.

13. Wanneer je nu in de visual builder op 'opslaan' klikt en deze afsluit, zul je zien dat bij het klikken op de knop, het boekingsformulier als een pop-up venster naar voren komt.

14. Klaar!