Pop-up inschrijfformulier door knop klik

Gewijzigd op Do, 25 Apr om 4:48 PM

Het is mogelijk een e-mailmarketing inschrijfformulier (ook wel opt-in formulier genoemd) te laten verschijnen wanneer je op een knop klikt.

Dit kun je doen door de trigger in te stellen in het inschrijfformulier en een knop op de juiste manier aan te maken. In dit artikel laat ik je zien hoe je dit kunt instellen. Zorg dat je eerst een pop-up formulier hebt aangemaakt voordat je verder gaat.

LET OP:
Dit werkt alleen in de losse knop-module.
Niet in een knop in de prijstabel-module of de header!

1. Ga naar de achterkant van je website door op Dashboard te klikken.

2. Houd je muis op E-mailmarketing en klik vervolgens op Inschrijfformulieren.

3. Klik op het instellingen icoon naast je inschrijfformulier.

4. Klik op Weergave.

5. Zorg dat alle andere instellingen uit staan, en vink Trigger op klikken aan.

6. Vul bij CSS Selector (string) het volgende in: a#pop-up

7. Zet Weergave op op Alles

Overal waar je nu een knop toevoegt met de CSS-Selector zal de pop-up tevoorschijn komen.

8. Klik op Opslaan en afsluiten.

9. Ga naar de pagina waar je een knop wilt toevoegen en schakel de Visual Builder in.

10. Voeg de Knop-module toe.

11.    Bij Tekstvul je de tekst voor op je knop in.

12. Vul onder Link bij Knop URL alleen een # in.

13. Klik nu op Geavanceerd en klap CSS-id en -klasses open

14. Onder CSS ID vul je in wat je achter de # had staan (in stap 6), dus was pop-up (met kleine letters)

15.    Klik op het groene vinkje

16.    Sla de pagina op en verlaat de Visual Builder.

17.    Klik nu op de knop om te testen of de pop-up werkt.