Een nieuwe knop toevoegen op je pagina

Gewijzigd op Wo, 12 Jun om 3:33 PM

Wil jij een nieuwe knop op je pagina toevoegen?
Een nieuwe knop toevoegen kun je op deze manier doen:

1. Op de pagina waar je de algemene voorwaarden knop wilt plaatsen, klik je op het grijze bolletje met het + teken erin.
2. Vervolgens kun je hier de module 'knop' kiezen.

3. Wanneer je de knop hebt gekozen, krijg je als het goed is dit te zien:

4. Hier kun je de knop een naam geven. In jou geval kun je dit algemene voorwaarden noemen bijvoorbeeld.
Klik vervolgens op het groene vinkje om de instellingen op te slaan.

LET OP! Sla ook de pagina op, zodat je je werk niet voor niets hebt gedaan :)

--> Wil je een link onder de knop plaatsen, naar een pagina? Ga verder naar stap 8.

--> Wil je media onder je knop plaatsen? (denk aan een pdf document). Dit kan op de volgende manier:

Je kunt voor het gemak dit tabblad open laten staan. We komen hier binnenkort weer terug.

1. Vervolgens moeten we ervoor gaan zorgen, dat de knop naar jouw algemene voorwaarden zal linken. Dat doen we als volgt:
Open je in een nieuw tabblad het dashboard en ga naar 'Media' > Bibliotheek.
2. Hier klik je op nieuw bestand toevoegen.

3. Vervolgens kun je hier een bestand vanaf je computer selecteren.

4. Hier zie je een voorbeeld. Let erop dat het een pdf bestand is.
9. Klik op open om het bestand in de mediabibliotheek te plaatsen.

5. Als we vanuit de mediabibliotheek nu op jouw gekozen bestand klikken, zie je dat het bestand een bestand URL heeft. Deze hebben we nodig, om onder de knop te zetten. Zo zal de knop worden gelinkt aan je bestand.
6.Kopieer deze link door op 'URL naar klembord kopiëren' te klikken.

7. Open in een ander tabblad de algemene voorwaarden pagina weer, waar jij zojuist je knop hebt geplaatst.

8. Plaats nu de gekopieerde link bij 'knop link URL'. en druk daarna op het groene vinkje om de instellingen op te slaan.
9. Let op! Vergeet niet om ook de pagina op te slaan.

Nu is je knop geplaatst én gelinkt aan het juiste bestand!

Hopelijk lukt het met deze informatie om de knop toe te voegen aan je website!