Aanbeveling module

Gewijzigd op Vr, 22 Dec, 2023 om 11:09 AM

Aanbevelingen zijn superbelangrijk om op je Bloomsite te hebben. Deze kun je gemakkelijk invoegen via de Aanbevelingen module.

Je kunt de kleur en inhoud van de module naar wens aanpassen.

In dit kennisbankartikel laten we je zien hoe je dat kunt doen.

Heb je een Ondernemer of Professional abonnement, dan kun je ook je Google en Facebook reviews op je Bloomsite plaatsen.

In deze kennnisbankartikelen lees je hoe je dit op je Bloomsite kunt instellen:

Hieronder lees je hoe je aanbevelingen op je Bloomsite plaatst:

1. Schakel de Visual Builder in.
  2. Ga naar de plek waar je de aanbevelingen wilt toevoegen en klik op het grijze '+' icoon.
  3. Vervolgens kies je voor de Aanbevelingen module.

4. Je komt nu in de Aanbeveling-instellingen. Vouw bij Content de Tekst-instellingen open.
  5. Bij Auteur voer je een naam en eventueel een leeftijd in. Je kunt ook een functietitel en/of bedrijfsnaam toevoegen.

6. Nu kun je de aanbeveling 'plakken' bij Corps door te kiezen voor 'Plakken en stijl aanpassen'.

7. Vouw nu Afbeelding open en klik op het '+' icoon om een portretfoto te selecteren uit de mediabibliotheek voor bij de aanbeveling. Blijft iemand liever anoniem? Kies dan een sfeerfoto.

8. Onder Link kun je eventueel bij Link URL de website van degene die de aanbeveling heeft geschreven plaatsen, zodat deze onder de aanbeveling komt te staan. Je kunt bij Tekstuitlijning voor in een nieuw tabblad kiezen, zodat de bezoeker ook op jouw Bloomsite blijft wanneer deze op de link klikt.

9. Bij Achtergrond kun je eventueel nog een achtergrond kiezen.

10. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan.
  11. Dupliceer de aanbeveling nu, zodat je dezelfde opmaak behoudt voor de tweede aanbeveling.
  12. Sleep de module naar de gewenste plek.
  13. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent.