Google Reviews: Review Notificatie Pop-ups

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 11:23 AM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Om de notificaties te kunnen instellen moet eerst Google Business zijn gekoppeld. Als dit nog niet gedaan is, volg dan eerst het volgende artikel (de volgende tekst is een link, hier kun je op klikken):

Google reviews: stap 1. configureren.

Als je de stappen uit bovenstaande artikel hebt doorlopen kun je verder met dit artikel.

1. Om de Notificatie pop-up in te stellen ga je naar 'Marketing', 'Social Media' en dan 'Notificatie Pop-ups'.

2.  Je komt dan op het volgende scherm, klik hier op de knop 'Click here create a notification Popup'.

3. Je komt dan bij het aanmaken van een template voor 'Reviews notification popup'.

4.  Bij 'Source' en dan 'Platforms' kun je een of meerdere platforms selecteren.

5. Bij 'Notification' kun je verschillende instellingen doen.

Custom Notification title: kun je de tekst aanpassen die wordt weergegeven bij de recensie die in beeld komt.
    Notification Position: kun je de plaats instellen waar de notificatie zichtbaar wordt.
    Display Reviews: Kun je laten staan op Popup dan komen deze het scherm ingesprongen.
    Verder kun je daar nog instellen op welke pagina's de popup zichtbaar moet zijn en op welke niet.

6. Verder kun je bij filter nog instellen welke reviews je wilt laten zien.

7.  Als je instellingen helemaal naar wens staan dan klik je op 'Save Template' en staat de pop-up helemaal goed ingesteld!