Facebook Reviews: stap 1. Facebook configuratie

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 11:29 AM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

1. Om Facebook te kunnen instellen, gaan we eerst onder 'Marketing' naar 'Social Media' en dan vervolgens 'Instellingen'.

2. Klik vervolgens op de optie 'Facebook'.

3. Als je al eerder de koppeling hebt gemaakt dan krijg je de optie om door te gaan met de vorige instellingen, klik hierbij op doorgaan.

Anders selecteer je de pagina die je wilt toevoegen en klik je op volgende.

Selecteer alle optie, schakel deze in op 'ja' en klik op klaar.

De koppeling is nu gemaakt, klik op 'OK' om verder te gaan.

4. Selecteer het account en klik op save.

5. Je kunt nu verder met het aanmaken van de template. Je hiervoor verder met het volgende kennisbankartikel:
    https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253602-facebook-reviews-stap-2-template-maken-en-plaatsen-op-de-pagina