Facebook Reviews: stap 2. template maken en plaatsen op de pagina

Gewijzigd op Mon, 18 Dec 2023 om 12:12 PM

Let op: om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite Ondernemer of Professional abonnement hebben.

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Om een Facebook Reviews template aan te maken moet Facebook eerst zijn gekoppeld. Heb je dit nog niet gedaan ga dan als eerst verder met stap 1:
https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253601-facebook-reviews-stap-1-facebook-configuratie

1. Om Facebook reviews feed toe te voegen ga je naar 'Marketing', 'Social Media' en dan 'Social Feeds'.

2. Vervolgens kies je voor 'Add reviews template'.

3. Bij 'Source' en dan 'Platforms' selecteer je het platform.

4. In dit geval kiezen we voor Facebook.

5. Als je in de instellingen hebt doorlopen dan klik je op 'Save template' en vervolgens klik je op de balk met de code om deze te kopiëren.

6. Ga naar de pagina waar de reviews moeten komen en voeg hier een 'Tekst module' in.

7. Klik bij 'Tekst' op 'Tekst en plak hier de code.

Klik op het groene vinkje, schakel de visual builder uit en sla de pagina goed op. De reviews staan nu op de pagina!