Google reviews: stap 1. configureren

Gewijzigd op Mon, 18 Dec 2023 om 12:15 PM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

1. Om Google Reviews in te stellen ga je naar 'Marketing', 'Social Media' en dan 'Instellingen'.

2. Je krijgt dat het volgende scherm te zien. Klik op 'Sign in and get Google Access Code' en log in met het account waar Google Business aan gekoppeld is.

3. Als je bent in gelogd krijg je de volgende melding, klik hier op 'Doorgaan'.

4. Je krijgt hier vervolgens een code te zien, klik hier op de 'Copy' knop.

5. Ga terug naar jouw Bloomsite en vul de code in die net gekopieerd is.

6. Selecteer de locatie waar je de reviews van wilt toevoegen en klik op 'Save'.

7. Het account is nu gekoppeld, je kunt nog een account toevoegen of een template gaan creëren.

Ga nu door met stap 2:
https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253597-google-reviews-stap-2-template-aanmaken-en-op-de-pagina-plaatsen