Aanbevelingen of kolom even groot maken

Gewijzigd op Fri, 26 Jan 2024 om 04:08 PM

Het vereist wat moeilijkere stappen, maar het is mogelijk om de aanbevelingen of andere kolommen even groot te maken ondanks dat de tekst niet even lang is. In dit artikel laat ik zien hoe je dat kunt doen. In dit voorbeeld gebruik ik de 'aanbeveling' module, maar je kunt elke andere module gebruiken, dus ook de prijstabellen of de blurb-modules.

1. Open de instellingen van de 'Aanbeveling' module (of andere module).

2. Onder 'ontwerp' en dan 'Rand', hier kun je de 'Border Breedte' aanpassen naar 0PX.

3. Klik op het groene vinkje.
  4. Herhaal deze stappen voor alle andere modules in die rij.
  5. Open nu de 'Rij' instellingen

6. Ga vervolgens naar 'ontwerp' en dan 'Maten'.
  7. Zet 'Kolomhoogtes gelijkmaken' op 'Ja'.

8. Ga terug naar het kopje 'Inhoud'
  9. Klik op het grijze tandwielicoontje naast de kolom.

10. Vul onder 'inhoud' bij 'Achtergrond' de achtergrondkleur in.

11. Onder 'Ontwerp' kun je de boordbreedte aanpassen, zodat deze gelijk zijn.

12. Klik op het groene vinkje.
  13. Herhaal deze stappen (stap 8 t/m 10) ook voor de tweede kolom! (of derde, vierde, als die er zijn)
  14. Je hebt de kolommen nu even groot gemaakt!
  15. Vergeet niet de pagina op te slaan wanneer je klaar bent.

(Let op: De naam en functietitel bij een aanbeveling zal niet op dezelfde hoogte komen, maar je hebt eigenlijk alleen de achtergrond van de kolom dezelfde kleur gegeven. Het is niet mogelijk om automatisch de naam en functietitel onderaan uit te lijnen)