Instagram Feed: stap 1. configureren met account

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 03:46 PM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt een persoonlijk account configureren en een business account. Hieronder zullen we eerst uitleggen hoe je een persoonlijk account kan instellen, daarna het business account.

Persoonlijk account configureren

1. Ga onder 'Marketing', 'Social Media' naar 'Instellingen'.

2. Klik hier op 'Instagram'.

3. Hier kun je de keuze maken wat voor account je wilt koppelen. In dit geval koppelen we een 'Personal Account'.

4.  Log in op jouw account en klik op toestaan.

5. Je account is nu toegevoegd en je kunt beginnen met het aanmaken van een template.Je kunt hiervoor het volgende artikel volgen:
    https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253528-instagram-feed-stap-2-template-aanmaken-en-toevoegen-op-de-pagina

Of ga hieronder verder met het configureren van het Business Account.

Business account configureren

1. Een business account configureren gaat op dezelfde manier. Onder 'Marketing', 'Social Media' en dan Instellingen'.

2. Je klikt dan de Instagram optie aan.

3. Om een Business account te selecteren klik je op de balk met 'Connect your Personal Account'.

4. Je krijgt dan verschillende opties te zien, hieruit kies je 'Connect your business account'.

5.  Vervolgens klik je op 'Continue with Facebook'.

6. Het volgende scherm opent, controleer of je goed inlogt en klik op doorgaan.

6. Selecteer het account en klik op volgende.

7. Selecteer de juiste pagina en klik op volgende.

8. Zorg ervoor dat alles ingeschakeld is en klik op 'klaar'.

9. Je business account is nu gekoppeld, klik op ok en je kunt verder in jouw Bloomsite.

10. Selecteer hier nogmaals het account en klik op 'Connect Accounts'.

11. Je Business account is nu helemaal ingesteld en je kunt verder met het aanmaken van het template en de feed op de pagina plaatsen. Hiervoor kun je het volgende artikel volgen:
    https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253528-instagram-feed-stap-2-template-aanmaken-en-toevoegen-op-de-pagina