Pagina toevoegen aan (sub)menu

Gewijzigd op Wed, 20 Dec 2023 om 04:11 PM

Nadat je een nieuwe pagina hebt toegevoegd, kun je deze toevoegen aan het menu of in een submenu plaatsen.

In dit kennisbankartikel lees je hoe je dat kunt doen.

1. Log in op je Bloomsite.
  2. Houd je muis op Instellingen en klik vervolgens op Menu's.

3. Kijk na of er bij Een menu selecteren om te wijzigen -> Hoofdmenu staat. Anders kies je deze en klik je op Selecteren.

4. Klik op het vinkje voor de pagina die je aan het menu wilt toevoegen om deze te selecteren.
  5. Klik vervolgens op Aan menu toevoegen om de pagina aan het menu toe te voegen.

6.    Je ziet nu dat de pagina is toegevoegd aan het menu.

7.    Dit ziet er aan de voorkant zo uit.

8.   Je kunt de pagina ook verplaatsen door deze naar een andere plaats te slepen.

9.  Je kunt er ook een subitem van maken. Wanneer je deze pagina als een dropdown onder bv. Dienst wil plaatsen, versleep je het blok iets naar rechts, waardoor er subitem naast komt te staan.

10.   De pagina komt nu onder Dienst te vallen en dit ziet er aan de voorkant als volgt uit:

11.  Wanneer je naast Divi op het pijltje omlaag klikt, kun je op verwijderen klikken om de pagina uit het menu te verwijderen.

12.   Klik op Menu opslaan om de wijzigingen te bewaren.

13.   De pagina is nu toegevoegd aan het (sub)menu.

TIP!

Het is mogelijk om een sub-item onder een pagina te hangen in het menu, waarbij je op het hoofdmenu-item niet kunt klikken. In dit kennisbankartikel lees je hier meer over: menu-item-waar-je-niet-op-kunt-klikken