Menu-item uitlichten

Gewijzigd op Wo, 6 Dec, 2023 om 2:45 PM

In dit kennisbankartikel lees je hoe je een menu-item (bv. een pagina of aangepaste link) kunt uitlichten in het menu.

1. Log in op jouw Bloomsite en ga naar Instellingen > Menu's.
  2. Selecteer het menu wat je wilt gaan bewerken en klik vervolgens op de knop Selecteren.

3. Voeg de pagina of aangepaste link toe aan het menu, wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
    In ons kennisbankartikel Pagina toevoegen aan (sub)menu lees je hoe je dit doet.
  4. Open vervolgens het menu-item door (naast Divi) op het omgekeerde driehoekje te klikken.
  5. Vervang in het Navigatielabel de naam van de pagina voor het volgende:
    <span class="et_pb_button">*****</span><br>
  6. Op de plek van de ***** geef je de naam van de pagina of een andere door jou gewenste naam op.

7. Sla nu het menu op en controleer of het betreffende menu-item nu de accentkleur van jouw Bloomsite als achtergrond heeft.