Opmaak secundair menu aanpassen

Gewijzigd op Mon, 11 Dec 2023 om 03:26 PM

Het hoofdmenu op je website is ontzettend belangrijk, hiermee navigeren de bezoekers namelijk door jouw website heen.

Er zijn 2 verschillende soorten menubalken, en je hebt de Vaste navigatie-instellingen

In dit kennisbankartikel lees je hoe je de opmaak van de secundaire menubalk kunt aanpassen en de vaste navigatie-instellingen die daarbij horen, zodat het helemaal bij jouw Bloomsite past.

1. Log in op jouw Bloomsite.
  2. Ga nu naar Instellingen en vervolgens naar Opmaak instellingen.

3. Ga nu naar Koptekst en navigatie.

4. En daarna naar Koptekstelementen

5. Zet Sociale iconen tonen aan wanneer je deze in je menubalk wilt tonen.
  6. Vul bij Telefoonnummer het telefoonnummer van je bedrijf in.
  7. Vul bij E-mail het e-mailadres in waarop je bereikbaar bent in.
  8. Klik vervolgens op Publiceren om de wijzigingen op te slaan.

9. Herlaad de pagina, zodat de secundaire menubalk zichtbaar wordt.

10. Ga nu naar Secundaire menubalk.

11. Je kunt hier de Tekstgrootte en Letterspatiëring aanpassen.
    Let op dat deze balk niet alle aandacht trekt!
  12. Bij Lettertype kun je je hoofdlettertype kiezen of dit op Default Theme Font laten staan.
  13. Eventueel kun je deze nog dikgedrukt of cursief maken.

14. Je kunt deze balk ook een Achtergrondkleur geven.

15. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je optioneel bij de Vaste navigatie-instellingen de achtergrondkleur ook aanpassen, zodat deze dezelfde kleur behoud na het scrollen.

16. Klik nu op Publiceren om de laatste wijzigingen op te slaan.