Pagina toevoegen onder een menu-item waar je niet op kunt klikken

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 4:21 PM

Het is mogelijk om een subpagina onder een menupagina te hangen in het menu, waarbij je op het hoofdmenu-item niet kunt klikken. In dit kennisbankartikel lees je hoe je dat kunt doen.

1. Log in op je Bloomsite.
  2. Ga naar Weergave > Menu's.

3. Kijk na of er bij Een menu selecteren om te wijzigen > Hoofdmenu staat. Anders kies je deze en klik je op Selecteren.

4. Klik op Aangepaste links.
  5. Vul bij URL een # in.
  6. Bij de Linktekst vul je een naam in, bv. Diensten. Deze naam is zichtbaar in het menu op je Bloomsite.
  7. Klik op Aan het menu toevoegen.

8.    Voeg de pagina die je onder het menu-item wilt hangen ook toe aan het menu.

9. Sleep de nieuwe pagina als subitem onder de Aangepaste link die je hebt toegevoegd.

10. Vouw de Aangepaste link open en verwijder de # uit het URL-veld. Wanneer je dit niet doet, dan kun je hier namelijk nog steeds op klikken, en je wilt juist een niet-klikbaar-item.

11. De toegevoegde pagina wordt nu als dropdown weergegeven onder de naam van de aangepaste link, waar je niet op kunt klikken.

12. Klik op Menu opslaan, de wijzigingen worden nu opgeslagen.