Canva account aanmaken

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 11:14 AM

Het is belangrijk om de afbeeldingen die je op je Bloomsite wilt gebruiken bewerkt, zodat deze een goed formaat hebben. Wij gebruiken hiervoor het online programma Canva

In dit kennisbankartikel laten we je zien hoe je een account kunt aanmaken op Canva.

Canva heeft verschillende abonnementen, hieronder laten we je zien hoe het werkt met een gratis account/abonnement.

1. Ga naar Canva.com.

2. Klik onder 'Gratis Canva' op 'Aan de slag!'.

3. Kies nu 'Verdergaan met e-mailadres'.

4. Vul je e-mail in en daarna je naam.

5. Vul vervolgens de code in die Canva naar jouw e-mail heeft gestuurd.

6. Je hebt nu een account bij Canva en kunt aan de slag met het bewerken van je afbeeldingen.