Afbeelding module

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 10:17 AM

Met de afbeelding module kun je eenvoudig foto's of illustraties op je Bloomsite plaatsen. In dit kennisbankartikel laten we je zien hoe je een afbeelding module toevoegt en hoe je hier een afbeelding in plaatst.

Je kunt je afbeeldingen bewerken met Canva. Zie hiervoor het kennisbankartikel Afbeeldingen bewerken met Canva.

Bekijken welk formaat je nodig hebt? Klik hier voor de Cheat-sheet.

1. Schakel de Visual Builder in.
  2. Ga naar de plek waar je een afbeelding wilt toevoegen en klik op het grijze '+' icoon.
  3. Kies voor de Afbeelding module.

4. De afbeelding instellingen worden nu geopend.
  5. Klik op Afbeelding '+' om een afbeelding te kiezen.

6. Je kunt een afbeelding uit de bibliotheek kiezen of een bestand uploaden.

7. Selecteer het juiste bestand en klik vervolgens op Laad een foto.

8. De afbeelding is nu toegevoegd in de module.

9. Onder Link kun je een link toevoegen aan de afbeelding, zodat de afbeelding linkt naar een URL wanneer mensen hierop klikken.

10. Onder Ontwerp > Uitlijning kun je eventueel de uitlijning van de afbeelding wijzigen.

11. En onder Rand kun je eventueel ronde hoeken toevoegen aan de afbeelding of een Boord toevoegen aan de afbeelding.

12. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan.
  13. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent.