Facebook Feed: stap 2. template instellen en toevoegen aan de pagina

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 03:44 PM

Let op: om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite Ondernemer of Professional abonnement hebben.

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Voordat je de Facebook Feed template kunt gaan instellen, zul je eerst Facebook moeten configureren. Als je dit nog niet hebt gedaan volg dan het volgende artikel:
https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253545-facebook-feed-stap-1-configureer-facebook

1. Ga naar 'Marketing', 'Social Media' en dan 'Social Feeds'.

2. Klik rechts bovenin het scherm op de optie 'Add New Template'.

3. Kies hieronder de optie 'Add Facebook Feed'.

4. Hier kun je het template terugvinden en het template verder instellen. Hiervoor kun je het volgende artikel gebruiken:

5. Als de feed naar wens is ingesteld klik je op 'Save Template' en vervolgens klik je op de code om deze op te slaan.

9. Ga naar de pagina waar de Facebook Feed moet komen en voeg hier een 'Tekst module' in.

6.  Bij de 'Tekst instellingen klik je bij 'Tekst' weer voor 'Tekst' en vul hier de gekopieerde code in.

7. De Facebook feed staat dan op de pagina weergegeven! Meer over de overige opmaakinstellingen kun je vinden in het volgende artikel:
    https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253570-facebook-feed-overige-opmaak-instellingen