Facebook Feed: stap 1. configureer Facebook

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 11:31 AM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

1. Ga onder 'Marketing' naar 'Social Media' en dan naar 'Instellingen.

2. Klik hier op de optie 'Facebook'.

3. Credential Type is 'Oauth 2.0' en klik op 'Continue with Facebook'.

4. Log in en klik op 'Doorgaan'.

5. Vink de pagina aan die je hiervoor wilt gebruiken en klik op volgende.

6. Selecteer alle opties en kies voor 'Ja' en klik vervolgens op 'Klaar'.

7. Je hebt nu de koppeling gemaakt met Facebook, je kunt nu op 'OK' klikken en verder gaan in jouw Bloomsite.

8. Klik op 'Connect Pages'.

9. Nu staat Facebook helemaal gekoppeld en kun je verder met het aanmaken van een Template. Je kunt hiervoor door met het volgende artikel:
    https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000253546-facebook-feed-stap-2-template-instellen-en-toevoegen-aan-de-pagina