Instagram Feed: overige opmaak instellingen

Gewijzigd op Fri, 22 Dec 2023 om 03:46 PM

Heb je dit nog niet, plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Bij het maken van de Instagram Feed template kun je verschillende opmaak instellingen aanklikken. In dit artikel gaan we de verschillende instellingen door, laten we het verschil zien in de verschillende templates en hoe dit op de pagina eruit kom te zien.

Template

Bij Template kun je verschillende layout types kiezen. De verschillen zal ik hieronder even laten zien.

Layout type

De eerste optie is 'Carousel'.

De tweede optie is 'Grid'.

De derde optie is 'Masonry'.

Bij 'Grid' en 'Masonry' kun je verder hoeveel kolommen er moeten worden weergegeven en of hier tussenruimte zichtbaar moet zijn.

Filter

• Number of Posts to Display: Hier kun je instellen hoeveel posts je in de feed wilt laten zien.
  • Posts Order: Je kunt hier kiezen welke volgorde de video's moeten worden weergegeven: Ascending (Van nieuwste naar oudste), Descending (van oudste video naar de nieuwste video), Most Popular, Least Popular of Random (willekeurig).
  • Type of post: hier kun je kiezen tussen alle soorten post, of alleen video of afbeelding.
  • Show posts containing these words or hashtags:
    Als je alleen posts wilt laten zien die een bepaald woord of hashtag hebben, dan kun je dit hier aangeven. Let er wel op dat er een komma tussen de hashtags of woorden moet komen, zoals: #hashtag1,woord1,woord2,#hashtag2.
  • Hide posts containing these words or hashtags:
    Wil je bepaalde posts verbergen die bepaalde hashtags of woorden gebruiken, kun je hier op dezelfde manier als hierboven.
  • Hide specific posts:
    Je kunt specifieke posts uit de feed verwijderen. Je moet hiervoor het ID nummer van de video invullen. Het ID nummer kun je terugvinden in de URL van de post.
    Voorbeeld:https://www.youtube.com/watch?v=azeHzcW5OgY [ID nummer is "azeHzcW5OgY" ]

Post

Open Post in:
Hier kun je instellen hoe de post wordt geopend door de bezoeker van jouw Bloomsite.
None: wordt niet geopend, de post is alleen zichtbaar in de Feed.
Inline: De video of post kan worden bekeken in de Feed.
Open on Instagram: De post wordt geopend in Instagram zelf.
Open in Popup Box: De post wordt geopend in jouw Bloomsite in een popup venster.

Header

Voor de header kunnen ook nog instellingen worden ingesteld.

Follow Button

Wil je de tekst persoonlijker maken, dan kun je dit hier veranderen.