Boekingsformulier werkt niet / wordt niet weergegeven op pagina

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 11:58 AM

Wanneer je het boekingsformulier voor het eerst op je Bloomsite zet, kan het zijn dat deze niet wordt weergegeven.

Doorloop dan dit stappenplan om ervoor te zorgen dat dit wordt opgelost.

Boekingsformulier publiceren:

1. Ga in het menu naar Boekingen > Instellingen > Opmaak

2. Klik op de knop Ga verder onder Boekingsformulier 2.0
    Je komt nu in de opmaakinstellingen van het boekingsformulier

3. Klik vervolgens rechtsbovenin op de knop Publiceren, om het boekingsformulier Live te zetten.

4. Om ervoor te zorgen dat het boekingsformulier nu op de pagina wordt weergegeven moeten we alleen nog de cache legen. Dit doen we bovenin de zwarte balk door op Clear and preload cache te klikken onder Caching.

5. Controleer of het boekingsformulier nu wel goed wordt weergegeven op de pagina. Dit kun je het beste doen in een incognito-venster.