Het toevoegen van de winkelwagen optie in het boekingsformulier

Gewijzigd op Do, 21 Dec, 2023 om 11:01 AM

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Let op! Als je gebruik maakt van declarabele facturen, raden we af om gebruik te maken van deze functie. Alle afspraken komen namelijk op 1 factuur te staan. Deze kun je dan pas versturen na de laatste afspraak.

De winkelwagenfunctie maakt het mogelijk om meerdere afspraken in een boeking te kunnen doen. Als deze functie wordt geactiveerd komt er in het boekingsformulier een extra stap 'Winkelwagen', waardoor je meerdere boekingen kunt doen. Dit is alleen mogelijk voor normale afspraken, geen terugkerende afspraken of pakketten.

1. Om de winkelwagen in te schakelen, ga je onder 'Boekingen' naar 'Instellingen' en dan 'Algemeen'.

2. Het volgende scherm opent, hier kies je dan voor 'Betalingsinstellingen weergeven'.

3. Hier kun je de optie om de winkelwagen te weergeven inschakelen.