Ik kan maar een paar lettertypes selecteren

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 3:41 PM

Soms kan het zijn dat je maar een aantal lettertypes kunt zien wanneer je een lettertype wilt selecteren.

Dit kan komen, omdat je waarschijnlijk per ongeluk de Google Fonts hebt uitgeschakeld.

In dit kennisbankartikel laten we je zien hoe je deze weer kunt inschakelen.

1. Log in op je Bloomsite.
  2. Ga naar Instellingen > Thema opties

3. Scroll iets naar beneden tot je Gebruik Google Fonts ziet staan.

4. Staat deze uitgeschakeld, schakel dit dan weer in.

5. Klik nu op Wijzigingen opslaan

6. Je kunt nu weer uit alle lettertypes kiezen.

Zie je nog steeds maar een paar lettertypes, neem dan contact op met onze supportafdeling.