Linkkleur aanpassen op je hele website

Gewijzigd op Ma, 16 Okt, 2023 om 3:15 PM

Alle 'Links' op je website hebben dezelfde opvallende kleur zodat mensen weten dat ze hierop kunnen klikken. In dit artikel laat ik zien hoe je de 'Link kleur' in een keer kunt aanpassen voor alle links op je website

1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken
  2. Houd de muis op 'Instellingen' > 'Opmaak instellingen'

3. Klik op 'Algemene instellingen'
  4. Alle instellingen voor de tekst op je website vindt je onder 'Typografie'
  5.  Pas de 'Kleur Corpslink' aan om alle link-kleuren op je website te wijzigen

6.  Klik op 'Publiceren' om de wijzigingen op te slaan