Facebook pixel omzetten, voor Conversion API

Gewijzigd op Ma, 16 Okt, 2023 om 3:08 PM

Wanneer je gebruik wilt maken van de conversion API van Facebook, zodat je advertenties goed zichtbaar blijven voor iPhone gebruikers, dan moet je in de website de pixel even op een andere manier instellen.

We gaan de pixel opnieuw koppelen en het is belangrijk dat we de oude koppeling verwijderen.

1. Ga in de achterkant van je website naar 'Instellingen' > 'Thema opties'

2. Klik bovenin op 'Integratie'
  3. Verwijderde Facebook pixel code uit 'Voeg code toe aan de < head > van uw blog'.

4. Ga vervolgens naar het artikel Facebook pixel en volg de stappen!

Wij leveren geen standaard ondersteuning met het opzetten hiervan, maar kunnen je eventueel op uurbasis hier wel mee helpen. Mocht je hier interesse in hebben, neem hier dan contact op: https://bloomsite.nl/contact/