Facebook is niet zichtbaar op je Bloomsite (restricties)

Gewijzigd op Tue, 12 Dec 2023 om 09:15 AM

Wanneer je Facebook-pagina land- of leeftijdsrestricties heeft, kan het zijn dat je na het toevoegen van de URL op je Bloomsite nog niet zichtbaar bent.

In dit kennisbankartikel artikel laten we zien hoe je de instellingen kunt wijzigen, zodat je pagina zichtbaar is op je Bloomsite.

1. Log in op Facebook en ga naar je bedrijfspagina
  2. Klik linksonder in het menu op Instellingen

3. Onder Algemeen bij Landbeperkingen en Leeftijdsbeperkingen moet de pagina zichtbaar zijn voor iedereen.
    Test nu of je Facebook-pagina wordt weergegeven op je Bloomsite wanneer je uitgelogd bent van Facebook of in een incognito venster.