Het menu en de footer weer toevoegen of verwijderen van een pagina

Gewijzigd op Do, 19 Okt, 2023 om 2:09 PM

Wanneer je een pagina hebt zonder menu en footer (of juist andersom), kun je deze in de pagina instellingen weer plaatsen of verwijderen. In dit artikel laat ik zien hoe je dit doet.

1. Zorg dat je bent ingelogd en ga naar de pagina zonder menu en footer waarvan je het menu weer wilt toevoegen of verwijderen.
  2. Klik in de zwarte balk bovenaan op 'Pagina bewerken'.
  3. Scroll naar beneden tot je 'Pagina-attributen' ziet staan.
  4. Zet de 'Template' op 'Standaard template' zodat de menu en footer worden toegevoegd. Voor een pagina zonder menu en footer kies je 'Blank page'

5. Scroll daarna iets naar boven en sla de wijziging op door onder ' Publiceren' op 'Updaten' te klikken.
  6. Het menu en de footer zijn nu weer toegevoegd aan de pagina (of je hebt ze verwijderd)!