Ingesteld kleurenpalet doet het niet op homepagina

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 3:02 PM

Je hebt de kleuren van het standaard palet kleurenkiezer van je Bloomsite ingesteld, maar toch worden op je homepagina de verkeerde kleuren geladen.

Dan moet je de kleuren even herladen op de homepagina, in dit kennisbankartikel leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

1. Log in op je Bloomsite.
  2. Ga via Site bekijken (links bovenin) naar je homepagina en schakel de Visual Builder in.
  3. Open het menu onderin (paarse bolletje met 3 witte horizontale stipjes).

4. Klik nu op het tandwieltje.

5. Ga naar Ontwerp en open Kleurenpalet

6. Klik naast Kleurenkiezer kleurenpalet op het herlaad icoon (ronde pijltje).
    Dit icoon verschijnt wanneer je de muis over de titel heen beweegt.

7. Als het goed is, verschijnen nu de door jou ingestelde kleuren uit het Standaard palet kleurenkiezer.

Lukt het op deze manier toch niet, neem dan contact op met onze supportafdeling.