Bestaande pagina omzetten naar verkooppagina

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 11:59 AM

    Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.Dit artikel kun je volgen wanneer je je bestaande Verkooppagina wilt inladen in je Sales Funnel. Ga je de pagina opnieuw opbouwen? Dan kun je beter dit artikel volgen: Nieuwe verkooppagina maken. Hierin zijn namelijk de knoppen al voor je gelinkt. 

Toch een layout kiezen die je al eerder hebt gemaakt? Volg onderstaande stappen: 

 1. Klik naast de 'Verkooppagina' op 'Bewerken'. 2. Klik eerst op 'Instellingen' om de 'Stap naam' en 'Stap slug' van de 'Verkooppagina' aan te passen. Gebruik in de 'slug' geen hoofdletters of spaties. Je kunt de pagina bijvoorbeeld vernoemen naar het product waar je de Funnel voor maakt. 3. Klik vervolgens op 'Instellingen opslaan' om de wijziging op te slaan. 4. Klik nu op het icoontje om de pagina te openen in een nieuw tabblad. 5. Op de pagina klik je op 'Visual Builder inschakelen' om de visuele opbouwfunctie te activeren. 6. Klik op het paarse bolletje om het menu uit te klappen. 7. Klik daarna op het '+' icoon om een lay-out in te laden vanuit je bibliotheek. 8. Onder 'Uw Bestaande pagina's' kun je dan de pagina selecteren die je wilt gebruiken 9. Deze pagina moet je dusdanig aanpassen, dat je daarin maar 1 product, pakket of dienst verkoopt. Je kunt dus geen keuze's geven uit meerdere pakketen, daarvoor moet je meerdere funnels opzetten. De knop gaan we linken aan 1 betaalpagina.

 10. Indien je op de pagina meerdere prijstabellen hebt moet je er dus voor zorgen dat er 1 overblijft.

 11. Open hierna de 'Link' instellingen van de knop op de pagina en vul onderstaande code in bij 'Link'. Hierdoor weet het programma dat met een klik op de knop, de bezoeker naar de volgende stap (betaalpagina) in de funnel gaat.

/?class=wcf-next-step

    

12. Klik op het groene vinkje om de 'Knop URL' op te slaan, en vervang de 'Link' bij elke knop op je verkooppagina met de code.13. Sla de pagina op.14. En wanneer je klaar bent met bewerken kun je de 'Visual Builder' verlaten.
 15. Na het maken van de Verkooppagina kun je door met het maken van je Betaalpagina.
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren