Product aanmaken voor funnel

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 11:55 AM

    Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.Wanneer je nog geen producten hebt aangemaakt om te verkopen, dien je eerst een product aan te maken voor je funnel. Volg onderstaande stappen: 

 1. Houd je muis onder het 'Betalingen' kopje in het menu op 'Producten' en klik op 'Nieuwe toevoegen'. 2. Voeg de naam van het product toe in het 'Productnaam' veld. Deze naam wordt weergeven op de betaalpagina en op de factuur. 3. Klik 'Virtueel product' aan, naast 'Productgegevens' op het moment dat het geen fysiek product is.

 4. Vul in het 'Reguliere prijs' veld de prijs van het product in (Inclusief BTW), het btw bedrag wordt wel los op de factuur en bij het afrekenen aangegeven.

 5. Bij belastingklasse kun je eventueel standaard nog aanpassen naar 'Nultarief' op het moment dat er geen BTW moet worden berekend. Er kom op de factuur dan 'BTW vrij (0,0%)' te staan.

 6. Wanneer het om een 'Downloadbaar' product gaat, kun je het product toevoegen zodat deze gedownload kan worden na het afrekenen.    

             

 7.  Daar kun je dan ook een downloadlimiet instellen indien het bijvoorbeeld maar 1 keer gedownload mag worden en je kunt instellen wanneer de download verloopt voor een klant. De download word ook in de mail verstuurd die klanten krijgen na het plaatsen van een bestelling.

     
 8. Bij 'Productcategorieën' kun je eventueel nog een categorie aanmaken of toevoegen. Dit is voor nu alleen nog voor intern gebruik en zal nergens aan de voorkant van je website worden gecommuniceerd. 9. Klik rechtsboven op 'Publiceren' om het product op te slaan.

 10. Nu kun je verder met het product koppelen aan de juiste pagina in de funnel.    
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren