Betaalpagina product koppelen

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 11:55 AM

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.

Wanneer je een product hebt aangemaakt voor je funnel (of die al had), kun je nu het product instellen in de betaalpagina. Volg onderstaande stappen:

1. Klik naast 'Betaalpagina' op 'Bewerken'

2. Vervolgens klik je onder 'Producten' op 'Nieuw product toevoegen'.

3. In het pop-upscherm tik je de eerste letters in van je product zodat deze verschijnt in de zoekresultaten. Klik hier vervolgens op en klik op de knop 'Product toevoegen'.

4. Sla de instellingen op.

5. Wanneer je dit hebt gedaan is het product gekoppeld aan de betaalpagina in je funnel. Nu kun je verder met het instellen van de betaalpagina.