E-mailadres in contactformulier wijzigen

Gewijzigd op Tue, 17 Oct 2023 om 09:28 AM

Via het 'Contactformulier' kunnen bezoekers van je website contact met je opnemen. Het is dus belangrijk dat deze goed is ingesteld, zodat de informatie die bezoekers invullen naar het juiste e-mail adres wordt doorgestuurd. In dit artikel laat ik je zien hoe je het email adres in het contactformulier wijzigt.

Let op: Het e-mailadres moet je aanpassen in alle contactformulieren op je website (homepagina, contactpagina en afspraak maken pagina).

1. Zorg dat je op de pagina bent waarop je het contactformulier wilt wijzigen en schakel de visual builder in.
  2. Open de module instellingen van het contactformulier door op het tandwiel icoon te klikken

3. Scroll naar beneden en open de tab 'E-mail'

4. Het is super belangrijk dat je hier

5. Wanneer je dit hebt gedaan klik je op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan.
  6. Let op:
  7. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent.