Autoresponder koppelen

Gewijzigd op Di, 12 Dec, 2023 om 2:34 PM

In dit kennisbankartikel lees je hoe je de autoresponder kunt koppelen aan je Bloomsite, zodat je bij het aanmaken van een formulier kunt kiezen op welke e-maillijst mensen terecht moeten komen.

Op deze manier komen mensen die zich inschrijven in jouw autoresponder-account te staan.

Wil jij ook gebruik maken van Mailblue (ActiveCampaign)? Bekijk dan hier waarom wij voor dit Nederlandstalige e-mailmarketing systeem kiezen!

1. Log in op je Bloomsite.
  2. Ga naar E-mailmarketing > E-mail accounts.

3. Klik op Nieuw account.

4. Selecteer jouw e-mailprovider of autoresponder uit de lijst.
    Wanneer je MailBlue hebt, kies je hier ActiveCampaign.

5. Het verschilt per systeem wat je precies moet invullen. Deze informatie kun je natuurlijk gewoon uit je account halen of opvragen bij jouw provider.
    In dit voorbeeld gebruiken we ActiveCampaign.
  6. Vul de gegevens in en klik vervolgens op Autoriseren.

7. Je bent nu klaar met het koppelen van je autoresponder en kunt nu inschrijfformulieren gaan toevoegen.