MailBlue hermachtigen

Gewijzigd op Di, 17 Okt, 2023 om 9:45 AM

In dit artikel laat ik je zien hoe je Mailblue kunt hermachtigen

Wil jij ook gebruik maken van 'Mailblue' oftewel 'ActiveCampaign'? Bekijk hierwaarom wij voor deze Nederlandstalige e-mailmarketing systeem kiezen!

1. Ga Naar je MailBlue account
  2. Klik links onderin op 'Settings'

3. Onder 'API access' kopieer je de 'URL'

4. Open in een nieuw tabblad je website, houdt de muis op 'e-mailmarketing' en klik op 'E-mail accounts'

5. Klik op het instellingen icoon

6. 'Plak' de 'URL' van MailBlue bij 'API URL' en de 'Key' bij 'ARI Key'

7. Klik nu op 'Her-Machtiging'