Groene help-knop staat over blauwe opslaan-knop

Gewijzigd op Vr, 10 Nov, 2023 om 4:28 PM

Het kan gebeuren dat tijdens het bewerken van een afspraak ineens de groene 'Help-knop' over de blauwe 'Opslaan-knop' staat, waardoor je niet meer kunt opslaan.

Dit is eenvoudig te verhelpen door de cache/cookies van jouw browser op te schonen.

In dit kennisbankartikel leggen we je uit hoe je de cache en cookies per browser kunt opschonen: https://help.bloomsite.nl/support/solutions/articles/103000120730-cache-en-cookies-verwijderen

Wanneer je de cache van de browser hebt gewist, zou het er zo moeten uit zien: