Google Analytics 4 koppelen aan je Bloomsite (met SiteKit instellingen)

Gewijzigd op Ma, 16 Okt, 2023 om 4:35 PM

1. Ga in het menu naar 'Analytics' en ga vervolgens naar 'Settings'.

2. Klik vervolgens op 'Connect Google Analytics 4' of op het pijltje omlaag als dat er niet staat.

3. Klik daarna op 'Edit'.
  4. Selecteer vervolgens jou Google Analytics 4 property in het dropdown menuutje.

5. Schakel vervolgens het knopje 'Activate Google Analytics 4 and place code on your site' in.
  6. Klik daarna op 'Confirm Changes' om het proces af te ronden.
  7. Je ziet vervolgens dat Google Analytics 4 succesvol is gekoppeld aan je site.
  8. Om ervoor te zorgen dat Google Analytics ook daadwerkelijk data gaat verzamelen moeten we alleen nog Google Tag Manager aanmaken en koppelen.In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen >>>