Mijn inschrijving is niet goed zichtbaar op mobiel

Gewijzigd op Do, 19 Okt, 2023 om 1:12 PM

Wanneer je problemen ervaart met je pop-up formulier op je site op tablet of mobiel, heb je waarschijnlijk een afbeelding ingesteld in de popup. Door de afbeelding is de pop-up te lang in hoogte maar dit kun je oplossen door de afbeelding op mobiel uit te schakelen. In dit artikel laat ik zien hoe je dat doet.

1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken
  2. Houdt je muis op 'E-mailmarketing' en klik vervolgens op 'Inschrijfformulieren'
  3. Klik op het instellingen icoon naast je formulier
  4. Ga vervolgens naar het 'Ontwerp' van je formulier

5. Vink dan 'Verberg afbeelding op mobiel' aan

6. Vergeet niet de instellingen op te slaan en af te sluiten!