Bedanktpagina layout inladen

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 11:54 AM

   Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.

Wanneer de verkooppagina en betaalpagina zijn ingesteld voor je funnel, kun je de bedanktpagina inladen en aanpassen. Volg onderstaande stappen: 

  1. Klik naast 'Bedanktpagina' op 'Bewerken'.  2. Vervolgens klik je op 'Bekijken'.  3. Op de pagina klik je op 'Visual Builder inschakelen' om de visuele opbouwfunctie te activeren.  4. Wij hebben natuurlijk al een pagina voor je opgebouwd, dus klik even op het paarse bolletje om het menu uit te klappen.  5. Klik daarna op het '+' icoon om een lay-out in te laden vanuit je bibliotheek.  6. Onder 'Lay-out laden' zoek je naar 'Sales Funnel - Bedanktpagina' en klik hierop.  7. Het lijkt of er niets verschijnt, maar de info op de bedanktpagina wordt automatisch ingeladen. Sla de pagina dus op en verlaat de visual builder.

  8. Wat je nog wel kunt doen is het menu inschakelen op deze pagina, zodat bezoekers makkelijk terug kunnen naar de overige pagina's in je website. Hiervoor klik je op 'Edit step' en selecteer je onder 'Berichtattributen' de 'Standaard template'.  9. Klik op 'Updaten' om deze wijziging op te slaan.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren