Handtekening instellingen e-mail Bloomsite Webmail

Gewijzigd op Tue, 17 Oct 2023 om 09:40 AM

In dit artikel laat ik zien hoe je een standaard handtekening kunt instellingen in je Bloom webmail, zodat je mail altijd netjes afgesloten word. Denk erom dat deze handtekening alleen verstuurd word wanneer je daadwerkelijk via Bloom Webmail je mails verzend. Ook moet je dit voor elk e-mailadres apart instellen!

1. Log in op je 'Bloom Webmail' met je domeinnaam.nl/webmail of ga naar http://bloomsite.nl/webmail

2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Vervolgens klik je op 'Identiteiten'.
  4. Selecteer het e-mailadres.

5. Bij

6. Klik op het linker icoon om de opmaakmogelijkheden te openen.

7. Stel je handtekening in en klik op 'Opslaan' om de handtekening in te stellen als standaard.