E-mail instellen op overige apparaten

Gewijzigd op Di, 17 Okt, 2023 om 9:37 AM

Wanneer het niet lukt om je e-mail in te stellen via een specifiek artikel, zijn er een aantal basis instellingen die in elk e-mailprogramma zouden moeten werken. In dit artikel vind je welke instellingen dit zijn.

Voer bij E-mailadres: het e-mailadres in dat je wilt instellen.

Voer bij gebruikersnaam: ook het e-mailadres in dat je wilt instellen.

Voer bij wachtwoord: het wachtwoord in dat wij je hebben toegestuurd (of jij hebt aangemaakt).

Voer bij Account (type): het woord 'IMAP' in.

Voer bij Inkomende Servernaam: 'web1.jointartistic.com' in.

Voer bij Uitgaande Servernaam: 'web1.jointartistic.com' in.

Kies bij beveiliging voor de optie 'SSL'.

Voer bij Inkomende e-mail (IMAP) het getal '993' in.

Voer bij Uitgaande e-mail (SMTP) het getal '465' in.