Pagina/Blog exporteren uit je Bloomsite

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 3:31 PM

In dit kennisbankartikel lees je hoe je een pagina of blogbericht uit je Bloomsite kunt exporteren.

1. Ga naar de pagina of het blogbericht wat je wilt exporteren en schakel de Visual Builder in.
  2. Klik onderaan de pagina of het blogbericht op het paarse rondje met de witte stipjes.
  3. Kies voor de meest rechter knop met het pijltje omhoog en omlaag.

4. Vul een naam in en klik op Divi Builder-layout exporteren; er wordt nu een json-bestand gedownload.

5. Het gedownloadde json-bestand kun je op bijna dezelfde manier ook weer importeren in een andere pagina of blogbericht op jouw Bloomsite.

6. Om te importeren klik je bij stap 4 op het tabje Importeren, zodat je het json-bestand kunt uploaden in de pagina of het blogbericht.

In ons kennisbankartikel Bestaande pagina kopiëren/dupliceren leggen we uit hoe je een pagina kunt kopiëren/dupliceren.